Infiniti Medical AS
Rosenkrantzgt. 75
3018 Drammen
Telefon: 32 20 10 00
E-post: info@infiniti.no

Flicka_10x10_150.jpg

Om oss

Et trygt og sikkert valg

Infiniti Medical representerer globalt veletablerte leverandører som er kjente for sine produkter av høyeste kvalitet. Vi tilbyr et omfattende sortiment fra mange ulike produsenter av medisinteknisk utstyr.

Med kunnskap og kvalitet som stikkord leverer vi utstyr til norsk og svensk helsevesen. Vi henvender oss også til privatpersoner og bedrifter med produkter som øker sikkerheten i hjemmet, på arbeidsplassen samt i offentlige miljøer og lokaler.

Vårt firma har et nøye utvalgte produkter– når du investerer i våre produkter gjør du et trygt og sikkert valg, ettersom vi har god innsikt i markedet. Vi har valgt ut et sortiment med høy kvalitet utifra vår spisskompetanse innen området. Dette er vår kvalitetsgaranti til deg som kunde.

Vi arbeider for å være en trygg og sikker leverandør for deg som kunde, både når det gjelder produktkvalitet og klinisk kompetanse.

Klinisk kompetanse

Vi som arbeider i Infiniti Medical har lang klinisk arbeidserfaring fra sykehusmiljøet. Slik vet vi hvordan kundens arbeidsmiljø ser ut og hvilke krav og forutsetninger som finnes. Dette tilsammen med mangeårig erfaring som leverandør av utstyr til norske og utenlanske sykehus, gjør at du som kunde kan føle deg trygg med Infiniti Medical.

Vår kunnskap om din virkelighet skaper de beste forutsetninger for å hjelpe deg med dine behov. Dessuten, som et mindre firma kan vi fleksibelt og enkelt styre våre tilbud utifra dine ønsker. Vi ser mulighetene og ønsker at hver kunde skal bli fornøyd.

Med vår kunnskapsformidling blir investeringen ennå tryggere

Vår kunnskap om utstyret er naturligvis avgjørende for å være en insatt partner til våre kunder. Samtidigt er det en viktig del av vår virksomhet å føre videre denne kunnskapen til de som skal bruke utstyret. Vi informerer om våre produkter og vi er alltid behjelpelig med å svare på spørsmål. 

Produktkvaliteten omfatter også god service og support 

Vi stiller høye krav til våre leverandører, men du kan også stille høye krav til oss. Vi skal levere utstyret raskt. Med vår kunnskap om de tekniske produktene kan vi også gi deg enkel og effektiv support. Service på produktene utfører vi både hos oss i Drammen, på arbeidsplassen eller i sykehusmiljøet. Vårt personell for teknisk service har lang erfaring på de produkter vi selger, både som bruker og leverandør.

Med personlige kunderelasjoner

Det som skiller oss fra andre distributører av medisinteknisk utstyr er vår fleksibilitet. Infiniti Medical er helt enkelt et mindre og raskere firma som enkelt avpasser seg etter dine behov. Vi har en nær kundekontakt og skaper personlig relasjon til deg som kunde. Dette er en del av den trygghet og sikkerhet som vi kan tilby.

Opp